Plannen, organiseren en regelen van je bruiloft

Plannen, organiseren en regelen van je bruiloft

juli 4, 2017 0 Door Joyce Bouwman

Familie, vrienden en kennissen zijn allemaal dolenthousiast dat je met je geweldige verloofde in het huwelijksbootje gaat stappen. Het wordt een spannende tijd waar je veel keuzes zal moeten gaan maken. Wat wil je precies? Wat wil je verloofde? Wie komen er op de bruiloft? Wat voor bruidsjurk? Welke ringen? Kortom: een spannende en vooral drukke tijd staat er voor je om er uiteraard een onvergetelijke en mooie bruiloft van te maken!

Er zijn dus nog enkele maanden voor de organisatie van deze speciale dag, dus je denkt eigenlijk dat je nog alle tijd hebt. Maar vergis je niet! Je kunt beter vandaag dan morgen beginnen met het plannen, organiseren en regelen van je bruiloft. Hierdoor kun je uitgebreid overal rustig de tijd voor nemen en bij twijfel verder kijken naar eventuele andere mogelijkheden. Daarnaast kun je er de tijd voor nemen, zodat je niet onder stress beslissingen hoeft te nemen. Stress is namelijk het laatste wat je wilt. Dus vergeet het niet: het organiseren van je bruiloft kost tijd, dus neem ook absoluut de tijd ervoor!

Bij het organiseren van je bruiloft moet je dus aan veel dingen denken. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de trouwringen en een trouwfilm te maken? Vragen die naar voren komen zijn: Wat voor soort ringen vinden jullie mooi? Wil je een briljant in je ring? Witgouden of geel gouden ringen? Wat komt er precies in de ring te staan: de namen en de trouwdatum in ieder geval, maar misschien ook wel de verlovingsdatum? Dit zijn enkele vragen die je voor jezelf en je partner zult moeten beantwoorden om zo de perfecte ringen te vinden.

Heb je ook dé perfecte bruidsjurk al gevonden? Dat is geweldig! Heb je al nagedacht over de schoenen? En over de bruidslingerie die je tijdens deze dag wilt dragen? Als je ’s avonds de bruidsjurk en schoenen hebt uitgetrokken, wil je natuurlijk wel een geweldige indruk maken op je kersverse man. Alleen is dat niet het enige waarop je moet letten als je een lingeriesetje gaat uitkiezen. Het is namelijk ook belangrijk dat de bh goed aansluit en comfortabel zit, zodat je gedurende dag niets ervan merkt. Daarnaast geeft het je ook een heerlijk gevoel als je weet wat je onder je jurk draagt even mooi is als je jurk! De lingerie zien de genodigden weliswaar niet, maar ze zien je wel stralen! En daar hoort absoluut een mooi lingeriesetje bij!

Er zijn nog vele voorbeelden te geven om je bruiloft goed te organiseren, regelen en plannen. Je kunt op internet alles vinden om het de perfecte dag van te maken. Het is aan te raden om eerst een algemene lijst te maken van onderdelen die je zult moeten gaan organiseren. Je kunt deze lijsten zo uitgebreid maken als je zelf wilt, maar geef ook voor jezelf aan wat je belangrijker vindt. Hierdoor stel je jouw prioriteiten. Probeer ook een schatting te maken van wat, wanneer en hoeveel tijd het kost. Zodat je weet dat alles op tijd is geregeld voor je perfecte dag. En het enige wat dan je dan nog op deze dag moet gaan doen is om er volop van te gaan genieten!