Kwaliteit slaapproducten voor een heerlijke slaap

Kwaliteit slaapproducten voor een heerlijke slaap

februari 26, 2021 Uit Door Joyce Bouwman

Nieuw dekbedovertrek? Een frisse look in een handomdraai!

Wil je een nieuw dekbedovertrek, van een goede kwaliteit en bijpassend bij jouw kamer? Zoek dan eens op een dekbedovertrek van www.weidswonenenslapen.nl. Deze webshop heeft een uitgebreid slaap assortiment, met hoogwaardige slaapproducten. Een groot deel van je leven breng je slapend door. Daarom is het belangrijk om een bed, matras, een kussen en een dekbed van een goede kwaliteit te hebben. Maar uiteraard wil het oog ook wat! Wat voor stijl jouw slaapkamer ook heeft, er is altijd wel een dekbedovertrek dat past bij jouw ruimte en interieur. Kijk bijvoorbeeld naar de kleur, het patroon en de soort stof. Bij Weids Wonen en Slapen vind je dekbedovertrekken van verscheidene materialen. Tot het assortiment behoren bijvoorbeeld katoen, percal katoen, satijn, zijde, flanel en linnen. Dankzij de vele mogelijkheden, kun je met ieder budget terecht!

 

Een winterdekbed: goede warmteklasse dekbedden voor in de winter

Voor de koude maanden prefereren veel mensen een winterdekbed met een goede warmteklasse. Er bestaan ontzettend veel soorten dekbedden. Deze zijn in te delen in verschillende types, op basis van de warmte en zwaarte van het dekbed. Het winterdekbed is het warmste dekbed in het assortiment. Deze warmte wordt gecreëerd door de soort vulling van het dekbed. De vulling van de winterdekbedden van Weids Wonen en Slapen bestaat uit hoogwaardige materialen. Namelijk van wol, dons, zijde, tencel, of kasjmier. Ook biologisch wol of dons behoort tot de mogelijkheden. Bij het kiezen van een winterdekbed houd je ook rekening met de zwaarte. Een donzen dekbed geeft bijvoorbeeld veel warmte, maar voelt toch veel lichter aan dan een wollen dekbed.

Het belang van een goede kwaliteit hoeslaken

Ook niet onbelangrijk is het hoeslaken. Vind daarom hier je hoeslaken van www.weidswonenenslapen.nl. Een hoeslaken heeft verschillende functies. Deze is belangrijk om het matras in een goede conditie te houden. Daarnaast is het hoeslaken essentieel voor het bewaken van de persoonlijke hygiëne. Het materiaal van het hoeslaken dient sterke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen te hebben. Er wordt namelijk veel vocht verloren tijdens de slaap. Dit vocht moet goed worden geabsorbeerd en verdampt. Bij Weids Wonen en Slapen wordt daarom uitsluitend kwaliteitshoeslakens verkocht, gemaakt van 100% katoen of van Tencel. Natuurlijk hebben zij alle soorten hoeslakens in huis; hoeslakens voor gewone matrassen, matrastoppers en hoeslakens met een split voor verstelbare bedbodems.

Vaak logés? Check ruimte- en tijdbesparende onderschuifbedden

Onderschuifbedden zijn een praktische en ruimte-efficiënte optie om meer slaapplekken te creëren. Een onderschuifbed is een bed dat onder een normaal ledikant kan worden geschoven. Daarmee is het een goede oplossing voor logés of vrienden van de kinderen die blijven slapen. Het gaat niet ten koste van kastruimte of slaapkamerruimte. Ook kost het weinig tijd om het extra bed klaar te zetten. Je bespaart het gedoe met pompen, zoals bij een luchtbed. Deze onderschuifbedden bestaan er in houten of metalen uitvoering. Bij het houten onderschuifbed is het onderbed feitelijk een lade op wielen. Bij het metalen onderschuifbed zitten er onder het uitschuifbare gedeelte ook poten. Hierdoor kunt u dit onderschuifbed ook als een ‘echt’ bed op zijn poten neerzetten.