Kapotte iPad? Laat hem repareren

juni 3, 2015 0 Door websitenieuws

Het is niet vreemd dat je iPad na veel intensief gebruik mankementen vertoont. Of misschien heb je wel ‘plotseling’ problemen met je iPad, doordat je hem hebt laten vallen en het scherm kapot is. Geen zorgen, een iPad reparatie Antwerpen kan wonderen doen. Het hebben van een kapotte iPad is namelijk erg vervelend. Helemaal als jij altijd gewend bent om even je iPad erbij te pakken om even snel iets op te zoeken. Hij kan kapot gaan door allerlei ongelukjes. Zo komt het vaak voor dat er een barst in het scherm is ontstaan door het laten vallen van de iPad, maar waterschade aan de iPad is ook zeker geen onbekend probleem.Het laten vallen van een kop koffie of thee is niet goed voor de iPad.

iPad reparatie in Antwerpen

Wij van De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen nodigen je van harte uit om eens langs te komen. Wij hebben al jarenlange ervaring met het repareren van de kapotte iPad en onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan.

Een iPad is gemakkelijk te repareren. Wanneer je bij ons in de winkel langs komt in Antwerpen, kun je de iPad de volgende dag al weer ophalen. Woon je niet in de buurt van Antwerpen? Geen probleem. Dan kun je gebruik maken van onze opzendservice. We overleggen met je het probleem en je kunt dan zelf kiezen of je je iPad wil laten repareren. Bij een ‘Ja-woord’, is je telefoon binnen 72 uur weer gerepareerd.

Deze snelle service is mogelijk, doordat onze experts al veel ervaring hebben met iPad reparaties in Antwerpen. Tevens zijn alle onderdelen voor een iPad reparatie gemakkelijk en snel leverbaar wat de reparatietijd te goede komt.

Kom gerust langs in onze winkel dan kijken we samen wat het probleem is. Bel je liever? Geen probleem, onze klantenservice beantwoord 7 dagen per week 12 uur per dag al je vragen.