iPhone 5C aanbiedingen

december 10, 2014 0 Door MMichael

Op zoek naar een iPhone 5C aanbieding? De iPhone 5C is het voordeligst bij de aanbieders die hierboven getoond worden. De laagste prijzen voor de iPhone 5C in combinatie met een abonnement of als los toestel vind je bij deze aanbieders!

Wat is er zo mooi aan de iPhone 5C?
De iPhone 5C beschikt net als de iPhone 5 over een 4-inch beeldscherm. De resolutie van dit scherm is 640 x 1136 megapixels. Dit toestel is echter niet zoals voorgaande toestellen van aluminium of glas gemaakt. Voor de iPhone 5C kiest Apple voor een plastic behuizing. Het gaat bij de 5C om polycarbonaat, een stevig soort plastic. Het plastic oogt wat goedkoop maar krast niet en is redelijk stevig. Een stalen frame aan de binnenkant van het toestel zorgt voor nog meer stevigheid en een beter mobiel bereik. Het toestel is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit, roze, geel, blauw en groen. Daarnaast zijn er apart verkrijgbare rubberen hoesjes die het toestel beschermen en een leuk uiterlijk geven door de gaatjes die de originele kleur van het toestel doorlaten.

Geheugen en prijzen
Voor een los toestel met 16GB betaalt men 599 euro, een toestel met 32GB bedraagt 699 euro. In combinatie met een abonnement zullen de prijzen waarschijnlijk lager liggen.

Specificaties en 4G ondersteuning
De iPhone 5C weegt 132 gram en heeft afmetingen van 124,4 x 59,2 x 9 millimeter. De specificaties zijn net iets beter dan de iPhone 5. De iPhone 5C komt standaard met iOS 7, het nieuwste besturingssysteem. De voordelige iPhone beschikt over dezelfde processor als de iPhone 5, de A6 processor. De batterij in de 5C is iets groter dan die in de 5 en moet daardoor langer meegaan. De standbytijd van het toestel is 250 uur en bij gebruik van internet en het afspelen van video’s 10 uur. De iPhone beschikt over twee camera’s. Aan de achterzijde een camera met 8 megapixels en een flitser. Aan de voorzijde is het toestel voorzien van een FaceTime-camera met HD-resolutie. De iPhone 5C ondersteunt alle 4G netwerken wat zorgt voor razendsnel internet.