In Mei extra zenders nemen bij alles-in-1 pakket

In Mei extra zenders nemen bij alles-in-1 pakket

april 25, 2016 0 Door Joyce Bouwman

De meeste Nederlanders hebben nu vakantie en gaan 2 weken op vakantie of blijven lekker knus thuis. Voor de thuisblijvers is het belangrijk dat je je goed vermaakt. Op vakantie heb je iedere dag wel wat anders om te doen. Thuis moet je het één en ander verzinnen om het gezellig te houden. Je kan spelletjes gaan doen of lekker op de bank hangen en tv kijken. Tja tegenwoordig moet je voor de leukste zenders bijbetalen. Je doet er goed aan om in april al de keus te maken, december een groter zenderpakket aan te schaffen. Je kan bijvoorbeeld HBO in het pakket nemen of FOX sports om zo meer voetbal te kunnen kijken. In ieder geval kost het slechts een paar tientjes en heb je in de meivakantie enorm veel plezier voor als je niet anders te doen hebt.

Nog geen alles-in-1 pakket?
Er zijn nog veel alleenstaanden en gezinnen die nog geen alles-in-1 pakket hebben. Mei is meestal één van de beste maanden om deze aan te schaffen. Bij de meeste providers krijg je vaak een leuk presentje. Aanbieders zoals Ziggo geven soms gewoon de nieuwste tablets cadeau. Welkomstcadeau’s zijn geen uitzondering en dus lekker meegenomen zo voor de meidagen.

Je krijgt natuurlijk veel meer dan alleen een welkomstcadeau. Het is ook makkelijk om gewoon alles bij één provider te hebben. Tevens zal je vaak een uitgebreider zenderpakket hebben. Lekker makkelijk om de meivakantie door te komen. Naast het grotere zenderpakket zitten er vaak acties bij zoals 2 maanden gratis HBO, Eredivisie Live en bij sommige kan je iedere zender ff een maand testen. Om de alles in één pakketten te vergelijken kan je http://www.alles-in1.nl/ bezoeken. Zie onderin de verschillende aanbieders en acties.