Huidbehandeling anno 2018 doe je zo

Huidbehandeling anno 2018 doe je zo

september 20, 2018 Uit Door Joyce Bouwman

Huidproblemen zijn er legio en de behandeltechnieken zijn erop vooruit gegaan. Heb je last van schimmel, acne of verouderde huid, met een aantal technieken zijn deze problemen goed op te lossen. Zeker tegenwoordig zijn de behandelmethoden zodanig ontwikkeld dat je hier weinig last van hebt maar wel met een succesvol resultaat.

Huid Laser

De huid laser behandeling helpt de huid er weer jong en gezond eruit te zien. Met de huid laser wordt oneffenheden zoals vlekken en acne behandeld zodat deze op de lange duur verdwijnen. Daarnaast wordt het collageen in de huidcellen weer geactiveerd zodat deze de huid weer voorzien van een sterkere elasticiteit. Hiermee wordt de huid weer strakker en gezonder.

Klachten

Een huidlaserbehandeling is te gebruiken voor een heel aantal huidproblemen. Hierbij de meeste voorkomende behandelingen op een rijtje:

 • acne behandelen
 • ontharen
 • vlekken verwijderen
  • sproeten
  • pigment
  • ouderdomsvlekken
 • peeling
 • verouderde huid
 • huidschimmel

Voordelen

Ieder type behandeling helpt om de bron aan te pakken van de klachten die ontstaan in of op de huid. Het behandelen met lasertechniek heeft als voordeel dat deze nagenoeg gevoelloos is, je merkt er bijna niks van. Maar het grootste voordeel is dat de huid niet alleen behandeld wordt op het aanpakken van de bron van de klachten maar de huid ook weer herstelt doordat de laserbehandeling ook de volgende omliggende zaken behandeld:

Skinceuticals

Voor het verzorgen van de huid zijn er uiteraard vele middelen op de cosmetische markt die je helpen de huid een gezonde uitstraling te geven. Veelal is dit cosmetisch van aard en daarmee geven deze een oppervlakkige uitstraling in plaats van een diepere huidverzorging dat de huid van binnenuit gezond houdt.

Een huidbehandeling met Skinceuticals helpt de huid laag voor laag te verbeteren en gezond te houden en de conditie te verbeteren. Dit is ontstaan op basis van wetenschappelijke studies op dermatologisch en plastisch chirurgisch gebied. De complete verzorging en behandeling met Skinceuticals bestrijkt de volgende onderdelen voor een gezonde huid:

Preventie

Geeft weerstand tegen huidschade en verbeterd het herstellend vermogen

Bescherming

Verbeterd de bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling en milieuomstandigheden die de huid negatief kunnen beïnvloeden.

Correctie

Het helpt de huid tegen het ontstaan van verkleuring, uitdroging en dunner worden van de huid. De structuur wordt beter onderhouden dankzij een betere huidelasticiteit en verminderd de kans op huidveroudering.