Hippe velgen op je auto

Hippe velgen op je auto

maart 13, 2019 Uit Door Joyce Bouwman

Heb jij net een nieuwe auto gekocht en is ie je nog niet helemaal naar de zin? Misschien kunnen een paar mooie nieuwe velgen wel het verschil maken. Het gaat om hippe originele velgen met een stoer of glimmende look. Het kan een groot verschil maken als je net even een andere vibe aan je auto wil mee geven.

Saaie bak, goede velgen

Je kan natuurlijk ook gewoon een mega saaie auto hebben gekregen van de lease-maatschappij, die er echt om vraagt goed uitgerust te worden. Het is wel verstandig eerst eventjes met je werkgever en de lease-maatschappij om de tafel te zitten of het is toegestaan. Stel je voor dat je werkgever niet wil dat je te uitgesproken velgen onder je auto laat plaatsen. En de lease-lease-maatschappij wil waarschijnlijk de originele velgen weer terug hebben aan het einde van je lease-periode. Het is vast en zeker allemaal te regelen. Ga er wel van uit dat het door jouzelf geregeld moet worden, zodat er later geen problemen van komen.

Wat moet je kiezen?

Het gaat om hippe originele velgen, die je niet overal kan krijgen natuurlijk. Probeer vooral ook iets te zoeken dat goed matcht met je auto en je eigen stijl. Het zijn natuurlijk velgen, die door fabrikant zelf ontworpen zijn, maar wellicht niet bij elke model bedoelt zijn. Echter, zou het toch goed kunnen dat de velg van het ene model een mooi geheel vormt met het design van een andere auto. Probeer het dus goed af te stemmen.

Geen neppe kopen

Koop geen neppe velg. Het is weliswaar goedkoper en ziet er wellicht nagenoeg hetzelfde uit. Toch brengt het veiligheidsrisico’s met zich mee en is de kwaliteit een stuk hoger. Zo zullen de originele velgen een stuk harder zijn en is de lak van betere kwaliteit. Daarnaast is het beter voor de restwaarde van je auto om originele vergen te hebben ten opzichten van een paar imitatievelgen.

Je hebt nu kunnen lezen waarom een paar hippe originele velgen het beduidend beter zullen doen onder jouw bolide. Ben jij al overtuigd?