Help (!) mij bij het aanvragen van e-visum Turkije

januari 27, 2015 0 Door Visumdienst Turkije

Turkije is overgestapt naar het online aanvragen van een visum. Veel reizigers vinden dit erg lastig, omdat ze voorheen hun visum terplekke op het luchthaven konden aanschaffen. In eerste instantie lijkt dit een vervelende ontwikkeling, maar als u het gemak ontdekt van het online aanvragen van uw e-visum Turkije zult u ervaren dat dit erg prettig is.

De officiƫle website, www.e-visa.gov.tr, biedt geen mogelijkheden om met creditcard te betalen. Daarnaast biedt de site ook geen Nederlandstalige ondersteuning, waardoor het wel eens verkeerd gaat met het aanvragen van een e-visum. Vandaar dat er ook vraag eens naar een Nederlandstalige visumdienst die ook verschillende betalingsmogelijkheden aanbiedt zoals Ideal of Mr. Cash. Nederlandse en Belgische reizigers kunnen hun e-visum aanschaffen bij www.visumdienstturkije.nl.

Maar hoe vraag je een e-visum Turkije eigenlijk aan ?

Visumdienst Turkije vraagt uw e-visum voor Turkije in drie stappen aan:

  1. Als eerste heeft Visumdienst Turkije uw gegevens nodig. Het gaat om persoonlijke gegevens en om gegevens van het paspoort, alsmede de datum wanneer het visum moet ingaan.
  2. Als u de benodigde gegevens heeft ingevuld kunt u gemakkelijk en vertrouwd betalen met Ideal of Mister Cash.
  3. Als wij uw gegevens en betaling hebben ontvangen krijgt u het geldige visum voor uw reis naar Turkije zo snel mogelijk in uw mailbox. Wij garanderen dat u uw e-visum Turkije binnen 24 uur ontvangt!

Het lijkt wellicht allemaal heel ingewikkeld, maar dankzij www.visumdienstturkije.nl is het vrij eenvoudig om een e-visum voor Turkije aan te schaffen. Op onze website kunt de recente nieuws rondom visumaanvragen nog eens rustig doorlezen. Daarnaast bieden wij op onze website antwoorden op de meest gesteld vragen. Staat uw antwoord er niet tussen ? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@visumdienstturkije.nl.

 

Kijk ook eens op Vliegen naar Faro