Google maps is aangepast voor uitjes!

Google maps is aangepast voor uitjes!

december 24, 2018 Uit Door Joyce Bouwman

Vind jij het ook zo lastig om een uitje te plannen met een groep? Google maps heeft sinds vorige maand een nieuwe functie waar je nog makkelijke uitjes kunt plannen met een groep.

Op deze manier is het makkelijk om een uitje te kiezen. Google maps schiet namelijk te hulp!

Google maps functie

De nieuwe functie van Google maps zorgt er namelijk voor dat je door een eenvoudige manier kunt afspreken met een groep. Heb je een jaarlijks uitje? Dan weet je waarschijnlijk wel hoe moeilijk het kan zijn om een plek//plaats/datum te vinden waarop iedereen beschikbaar is. Door middel van deze functie kun je een democratische manier in Google Maps bepalen waar jullie samen heen gaan.

Hoe werkt het?

De functie van Google Maps werkt als volgt: De Google Maps pagina geeft de mogelijkheid om een lijst samen te stellen van verschillende soorten uitjes. Tijdens het scrollen kun je een locatie ingedrukt houden om deze toe te voegen aan een shortlist. Deze shortlist verschijnt aan de rechter kant. Hierop kun je klikken waardoor je een overzicht krijgt te zien van alle locaties die je hebt toegevoegd. Vervolgens druk je op de deelknop waardoor je de lijst kunt delen met vrienden via bijvoorbeeld WhatsApp. Als iemand uit de groep deze lijst opent dan loggen zij in met een Google account. Vrienden waarmee deze lijst is gedeeld kunnen zelf ook locaties toevoegen en op locaties stemmen waar ze heen willen. Hierdoor is het direct duidelijk voor welk uitje de meeste animo is. Vervolgens kun je als groep de volgende regel instellen; de meeste stemmen tellen. De functie is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

Waar vind ik uitjes?

Het bedrijf NapPas heeft een assortiment van 250 uitjes door heel Nederland. In elke provincie zijn er meerdere uitjes, dus als je een keer met de groep weg wil in Nederland heb je genoeg opties. De NapPas biedt daarnaast ook nog eens korting al deze uitjes en is eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier online invullen en de NapPas is besteld. De NapPas is heel het jaar geldig en voor slechts € 29,95 per jaar heeft u al een pas. Voor meer plezier en minder geld gaat u dus uit met korting. Er zit ook geen limiet aan het gebruiken van de NapPas. De NapPas kunt u onbeperkt gebruiken en dat maakt de kortingspas zo leuk en interessant.