Goedkoop webdesign

Goedkoop webdesign

november 27, 2014 0 Door Webdesign Stunter

Bent u op zoek naar goedkoop webdesign wat zowel geschikt is voor PC, tablet en mobiele telefoon (responsive webdesign)? Neemt u dan snel een kijkje op onze website!

Webdesign Stunter in Amsterdam heeft inmiddels 10 jaar lang ervaring in het bouwen van doeltreffende websites voor ondernemers. Responsive websites zijn bij ons tegenwoordig de standaard. Dit houdt in dat uw website zich aan zal passen aan iedere schermgrootte. Handig in deze snel veranderende tijden met steeds weer nieuwe devices die op de markt komen. U laat bij ons al een responsive website met 5 pagina’s maken voor eenmalig slechts € 495,– (excl. 21% BTW). Dus geen abonnementen of iets dergelijks. Zo weet u precies van tevoren waar u aan toe bent.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO, een afkorting voor Search Engine Optimization, houdt een verzameling van technieken in wat er voor zorgt dat uw website goed gevonden zal gaan worden onder bepaalde zoekwoorden in alle zoekmachines. Webdesign Stunter levert iedere website standaard op met SEO – zonder meerkosten.

Generieke domeinnaam

Onze dienstverlening is zeer divers, Webdesign Stunter kan u zelfs helpen aan generieke domeinnamen. Generieke domeinnamen zijn domeinnamen waar alleen een specifieke zoekterm in voorkomt. Voorbeelden van generieke domeinnamen zijn bijvoorbeeld: slijptollen.nl of herstelbedrijven.nl en dus niet 123slijptollen.nl en andere varianten die te bedenken zijn. Generieke domeinnamen zijn daarom een waardevol bezit en de prijzen hiervan worden alleen maar hoger, door toenemende schaarste. Generieke domeinnamen gebruiken voor een online presentatie is een van de belangrijkste SEO technieken. Zoekmachines kijken in eerste instantie naar een domeinnaam zelf. Heeft u zelf geen generieke domeinnaam in bezit, dan kunt u wellicht een generieke domeinnaam van ons overnemen. Laat ons weten in welke branche u actief bent, dan zullen wij in ons portfolio kijken of wij een geschikte domeinnaam voor u hebben ter overname.

Laat ook uw webdesign maken door Webdesign Stunter in Amsterdam, wij verwelkomen u graag als nieuwe klant!