Goedkoop stickers bestellen voor allerlei doeleinden

december 18, 2015 Uit Door jellevanstaveren

Stickers kun je overal voor gebruiken. Soms heb je ze nodig voor nuttige zaken. Zo had Ikea laatst 360.000 stickers nodig, doordat er in de nieuwe gids een fout stond. In de gids stonden de verkeerde adresgegevens bij de vestiging in Heerlen. De gidsen waren allemaal al gedrukt, toen de fout ontdekt werd. Daarom moest de Zweedse meubelwinkel een andere oplossing bedenken.

360.000 stickers maken vanwege fout

Ikea heeft er voor gekozen om stickers te bestellen met daarop de juiste gegevens en deze over de foutieve informatie te plakken. Alleen bij gidsen die in de buurt van Heerlen worden verspreid zijn de adresgegevens aangepast. Anders was het bedrijf nog veel meer geld kwijt geweest, want in totaal zijn er 5,9 miljoen Nederlandse gidsen gedrukt. Overigens wilde de meubelzaak niet laten weten hoeveel het gekost heeft om deze fout te corrigeren.

Stickers als hulpmiddel bij spel

Studenten van Tilburg University lieten stickers drukken voor een spel dat ze onderling speelden. Het spel dat de studenten speelden heet Gotcha. Het doel van het spel Gotcha is om als enige speler over te blijven. Dit kun je bereiken door andere deelnemers uit te schakelen. Dit wordt ook wel vermoorden genoemd. Er zijn verschillende moordwapens mogelijk, zoals een kus op de wang of een sticker op iemands voorhoofd. De studenten in Tilburg kozen voor stickers die je op iemand moest plakken. Ook werd er gebruik gemaakt van telefoons en Facebook

Wie de meeste stickers plakt is winnaar

Bij Gotcha mag je niet zomaar lukraak mensen uitschakelen. Iedereen krijgt een slachtoffer toegewezen. Heb jij diegene ‘vermoord’, dan wordt het slachtoffer van de ‘vermoorde deelnemer’ jouw nieuwe slachtoffer. Het spel wordt meestal net zolang gespeeld totdat er nog maar een speler over is. Hoewel het spel Gotch wel een aantal vaste kenmerken heeft, kan er ook van de regels afgeweken worden. Zo speelden de studenten in Tilburg het spel voor tien dagen. Degene die die periode wist te overleven en de meeste ‘moorden’ had, was de winnaar.

Stickers bestellen voor een schappelijke prijs

In Gent (België) vond in 2009 de grootste Gotcha plaats. In totaal deden duizend studenten mee. Het was de eerste keer dat er ook social media werden gebruikt. In Noord-Amerika en Europa wordt ook een variant van het spel gespeeld, genaamd Street Wars. Wil je nu ook stickers bestellen voor een spel? Of heb je stickers nodig voor een ander doeleinde? Ga dan naar Sticker.nl. Bij hen kun je goedkoop stickers laten drukken in allerlei maten en vormen.