Goed servies uitkiezen voor je nieuwe woning

Goed servies uitkiezen voor je nieuwe woning

januari 29, 2018 Uit Door Joyce Bouwman

Ben je net verhuisd of ga je binnenkort verhuizen en ben je alvast inspiratie aan het opdoen voor leuke inrichtingen? Of ben je misschien je oude troep onderhand wel zat en is het echt tijd voor een nieuwe inrichting? Je huist inrichten kan een hele klus zijn en is voor sommigen ook redelijk lastig. Wat als je nu alles leuk vindt, je kunt niet zo maar wat kopen, het moet er natuurlijk ook niet uitzien als een rotzooitje. Hier zijn twee tips voor het inrichten van je huis.

Rustige meubels voor een moderne inrichting

Vind je er veel stylen leuk en kun je echt niet kiezen? Het is ook erg lastig met zo veel keuze maar het laatste wat je wil is natuurlijk dat je huis eruit gaat zien als een bijeengeraapte zooi met allemaal verschillende stylen door elkaar die niet bij elkaar passen. Kies daarom voor rustige meubels die je makkelijk kunt combineren. Natuurlijk kun je wel een erg vrolijke bank met leuke print nemen maar denk daar van tevoren wel goed over na want zo iets kun je erg snel zat zijn en wanneer je kamer niet erg groot is, ziet deze er zo alleen maar krapper uit.

Rustige meubels met een lichte kleur geven je kamer een rustige en elegante uitstraling en kunnen ook een kleine kamer er ruim uit laten zien. Nog een tip: Aronson heeft erg veel keuze en je vindt daar de meest fijne servies en Delfts Blauw wat in ieder huis goed past. En gelukkig er wel vaak iets in de uitverkoop dus shop nu de Aronson!

leef je uit met de decoraties en het servies!

Wanneer je goed hebt geluisterd naar tip 1 kun je je helemaal uitleven wat betreft de decoraties. Als je rustige meubels hebt, past hier heel veel bij, creëer dus je eigen persoonlijke stijl met de decoraties en met het servies. Natuurlijk moet je ook hierbij niet willekeurig spullen pakken maar wel goed letten op de kleuren en of de decoraties en het servies wel één geheel vormt.

Zo houd je je huis netjes, elegant en modern maar toch met een persoonlijke draai waardoor het echt jouw huis is! Ook decoraties en servies is altijd wel in de uitverkoop. Je moet goed opletten want niet alles past bij het interieur van een huis en dan moet je goed servies uitkiezen wat bij jouw stijl en bij jouw huis past.