Geen Verkoop aan de deur

november 12, 2014 0 Door Hanss92

Wat is verkoop aan de deur en wat kan ik hier tegen doen?

Bij steeds meer mensen wordt wekelijks aangebeld door vervelende verkopers met de vraag of ze geïnteresseerd zijn in energiecontracten, telefoonabonnementen en van alles en nog wat. Steeds meer mensen beginnen dit als irritant te ervaren omdat het bijna wekelijks voorkomt dat er bij hun thuis wordt aangebeld. Ook zijn de verkopers vaak vervelend en opdringerig. Ze blijven vaak doorvragen en aanbieden doen terwijl niemand daar op zit te wachten.

Ook wordt er tegenwoordig nog steeds erg veel aangebeld door geloofs-overtuigers en dan met name johova getuigen. Dit zijn mensen die aanbellen bij een hele hoop huizen met verschillende vragen over het geloof. Deze mensen zien het als missie om zoveel mogelijk mensen tot hun geloof te bekeren en te laten aansluiten. Dit wordt als zeer irritant ervaren omdat ze geen nee accepteren en maar blijven doorvragen.

Een ander punt waar steeds meer mensen zich aan ergeren zijn de collectes. Veel mensen zijn best bereid om iets aan het goede doel te geven, maar tegenwoordig komen er bijna elke dag collectanten en je kan niet altijd wat geven.

Voor al deze problemen zijn er geen verkoop aan de deur stickers bedacht. Dit zijn stickers die je op je deurpost kunt plakken en die met een duidelijke tekst aangeven dat de desbetreffende huiseigenaar niet geïnteresseerd is in verkoop aan de deur en dat die toch niets zal kopen. Op deze sticker is een tekst geplaatst in duidelijke rode letters met wat men wel en niet wil.

Waar kan ik deze stickers bestellen?

Helaas zijn deze stickers niet gratis verkrijgbaar bij het gemeentehuis net als de bekende brievenbusstickers. Deze colportage stickers zijn wel verkrijgbaar bij de online sticker webwinkel http://www.geenreclameontvangen.nl. In deze shop vind u verschillende geen verkoop aan de deur stickers waarmee u duidelijk kan maken aan de colporteurs dat u geen interesse heeft!