Een vismagneet, super handig!

augustus 5, 2014 0 Door websitenieuws

Een vismagneet, veel word deze magneet gebruikt voor het vissen op metalen. De sterke vismagneet kan wel 300 kilo trekkracht bevatten. Maar wist je dat een vismagneet voor veel meer doeluiteinden gebruikt kan worden? alles wat ik hier omschrijf heb ik zelf ervaren of meegemaakt.

De bouwvakker

Mocht je vaak op de stijger aan het werk zijn met bijvoorbeeld voegen, metselen boren etc. dan weet je dat je wel eens wat laat vallen. Met een magneet en een touw haal je de bitjes, boutjes, troffel zo weer omhoog. Ik vertel dit omdat ik laatst mijn troffel tussen de spouw heb laten vallen probeer daar maar is tussen te komen! met een 200kg magneet was het nog geen minuut werk hulde!

De auto deuk

Laats kwam een maatje langs met de auto om te gaan vissen, aan de achter kant van de auto zat een grote deuk. Nieuwsgierig of ik was vroeg ik of ik het is mocht proberen om de auto uit te deuken met mijn magneet. Even een doekje er tussen magneet er op folla deuk was uitgedeukt. Zolang er in de deuk geen knik zit zou je kunnen proberen om uit te deuken.

Ophangen van spullen

In mijn schuur zit een metalen balk verwerkt daar zit mijn 120 kg vismagneet op deze was mijn eerst vismagneet. Nu dient die als ophang punt leuke is dat je hem er zo van af kan halen en op een andere plek neer kunt hangen zonder te hoeven boren.

Het kan nog veel meer daar zul je zelf wel weten als je al een magneet hebt. Zo niet dan raad ik je aan om er snel één te kopen. Ik heb mijn magneet online gekocht geen enkel probleem snelle levering weinig moeite.