Dropshipping Groothandel

november 12, 2014 0 Door Albertico

Waarom kiezen voor Dropshipping?

Dropshipping is voor veel ondernemers een ideale manier om een webshop te starten. Bij dropshipping hoef je geen voorraad te houden en is er dus geen grote investering nodig in bijvoorbeeld voorraad en of opslag. Door de lage kosten is dropshipping een goede oplossing voor startende ondernemers. Maar ook als u al wat langer bezig bent is dropship een goede oplossing.

Wat is dropshipping?

Dropshipping is niets meer dan een logistieke oplossing waarbij de groothandel of dropshipping leverancier zijn assortiment aanbiedt die u in uw webwinkel kunt verkopen. De orders worden ontvangen in uw eigen webwinkel. u stuurt de orders vervolgens door naar de groothandel of dropshipleverancier. De dropship leverancier verstuurt de order vervolgens blanco naar uw klant. De klant denkt dat het product door u is verzonden terwijl u het niet eens in de handen heeft gehad.

Hoe werkt dropshipping?

Bij dropshipping heeft u geen producten op voorraad. Maar u verkoopt deze producten wel in uw eigen webshop. U zet de producten in uw webshop die de groothandel of dropshippingleverancier in zijn assortiment heeft. de artikelen in uw webwinkel verkoop je door goed gebruikt maken van de verschillende internet marketing methoden. Omdat jou klanten vooraf betalen en u daarna de dropshipleverancier loopt u vrijwel geen enkel risico.

De dropshipleverncier verzend vervolgens de order zonder enige verwijzingen van hemzelf. Uw klant ontvangt vervolgens een blanco pakket en zal denken dat het van u afkomstig is. Er zijn ook groothandel of dropshipleveranciers waarbij u uw eigen verpakking en tape kan gebruiken.

Het enige wat u moet doen is goed opletten dat u met een betrouwbare groothandel. En natuurlijk zorgen dat uw webshop goed geoptimaliseerd is. uiteraard dient u te zorgen voor een goed werkende computer met een internet aansluiting

Dropshipping kan ook voor uw webshop een goede oplossing zijn