Design fauteuils of eetkamerstoelen in de serre?

juni 10, 2015 0 Door Stylemeubelen

barcelona-rib-chairAls leverancier van goedkope eetkamerstoelen krijgen we ook altijd veel vragen over leuke stoelen om een gezellig zitje in de serre mee te realiseren. In een serre heb je toch ontzettend veel mogelijkheden, zou je zeggen, maar kennelijk is die keuzevrijheid nou net het probleem.

Er is zo ontzettend veel keus in stoelen en tafels voor in de serre dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dat veel bezoekers van onze webshop in designmeubelen aan ons vragen welke stoelen het beste geschikt zijn om in de serre te zetten.

Mogelijkheden te over

Er zijn natuurlijk heel veel tafels en stoelen geschikt om een gezellig zitje in de serre mee te maken. Dat hoeft natuurlijk ook niet met de manou meubeltjes zoals we die al sinds jaar en dag in veel serres zien, er zijn genoeg moderne design meubels die prima geschikt zijn voor dat leuke zitje in de serre.

Luie stoelen, of eetkamerstoelen?

De meeste mensen kiezen voor een zitje dat bestaat uit een tafeltje en een paar makkelijke stoelen. Dat kan natuurlijk prima, en we hebben ook prachtige stoelen en tafeltjes in ons assortiment om daar een mooie set van samen te stellen. Heel geschikt daarvoor is bijvoorbeeld de bekende Barcelona Chair en bijbehorende hocker. Het leuke van een hocker is natuurlijk dat je die zowel als tafeltje als voetensteun kunt gebruiken.

Wat ook heel leuk en praktisch is, is het creëren van eethoek in de serre. Zo’n eethoek met comfortabele eetkamerstoelen biedt ook meteen een extra plek voor bijvoorbeeld het maken van huiswerk te maken, of om lekker te knutselen, of om een spelletje schaak te spelen.

Verchroomd onderstel

Om het lichte en ruimtelijke effect van een serre niet te verstoren, is het belangrijk dat we er geen al te massieve meubelen neer zetten. In het geval van een zitje komt dat niet zo nauw, maar als we er een eethoek neer willen zetten moeten we daar goed op letten. Een eettafel kan dan bij voorbeeld het beste van niet al te donkere materialen worden samengesteld, en een beetje elegant en niet te fors onderstel hebben. Als de poten en het onderstel in verchroomd metaal zijn uitgevoerd. Dat oogt nog ranker, bovendien neemt het door de spiegelende oppervlakte ook de kleur van de rest van het interieur aan.

Modjo Rib Chair

Als bijpassende eetkamerstoel zou de Modjo Rib Chair heel mooi kunnen zijn. Deze relatief goedkope design stoel heeft een comfortabel verende sledevoet van verchroomde buis en is in vele prachtige kleuren leverbaar. Bovendien is de Rib Chair zeer betaalbaar, het is één van de goedkoopste designstoelen voor de eetkamer die er te koop zijn.