Coole kerstsokken voor kerst

augustus 20, 2014 0 Door sanderrr

Bijna iedereen draagt sokken en iedereen heeft ze nodig. In de donkere maanden net voor kerst, zijn we zelfs in staat om onze wollige vrienden tot aan onze knieeen omhoog te trekken! Laten het dan maar hip en trendy sokken zijn, niet? Vorig jaar zag je al veel mensen in van die warme en o zo foute kersttruien lopen, dit jaar maak je je outfit compleet met een paar foute kerstsokken.

Trend

Tegenwoordig is het trendy om vrolijke en kleurrijke sokken te dragen. Waar vroeger iedereen in witte sokken liep en later zwart, zie je nu steeds meer mensen in kleurrijke eyecatchers. Sokken worden dus steeds belangrijker in onze garderobe en hoe leuk zou het zijn als jij dit jaar van die hippe sokken onder je outfit draagt? Wees één van de eerste in Nederland die deze warme sokken draagt en je steelt gegarandeerd de show!

Kerstsokken kopen

Aankomende kerst kom je dus niet meer weg met alleen een grappige kersttrui, want die wollige vrienden aan je voeten moeten natuurlijk ook matchen. Maar waar kun je nou eigenlijk deze kerstsokken kopen?

Wij vonden via een Google een mooie webshop met een uitgebreid assortiment kersttruien en dus ook kerstsokken. Zij hebben verreweg de leukste modellen die binnen een handomdraai online te bestellen zijn. Het assortiment bestaat uit zes heren en vrouwen modellen en zijn in de maten 37 tot 45 beschikbaar. Het materiaal van de sokken bestaat uit 65% katoen, 20% nylon, 13% polyester en 2% elastane.

Kom dus snel in de kerststemming en maak niet alleen jezelf blij met een grappige trui en een paar spraakmakende kerstsokken, deel deze items met vrienden en familie en laat zien hoe jij denkt over kerst.

How, how, how… Merry Christmas