Carbuloss hoe werkt dat?

november 19, 2014 0 Door bartw

Carbuloss zorgt ervoor dat giftige stoffen verwijdert worden uit het lichaam. Maar ook reguleert het de gassen die ontstaan in de darmen. Het reinigt de dikke darm, die verantwoordelijk is voor de bewerking van grotendeels onverteerbare voedselresten. Net als in een sloot ontstaan bij dit verteringsproces gassen die flatulentie en een opgeblazen gevoel kunnen veroorzaken.

De samenstelling:

Fabenol Max dat gewonnen wordt uit witte bonen. Salaretin reticulat wordt gewonnen uit Salacia plant. Groene thee en bruine algen om het hoge vezelgehalte.

Deze combinatie van ingrediƫnten zorgt ervoor dat de darm gereinigd wordt en bepaalde nutriƫnten niet worden opgenomen. Vooral het hoge vezelgehalte is interessant. Bij de meeste dieeten wordt de hoeveelheid voedsel zo laag mogelijk gemaakt, soms zelfs zo laag dat er langdurige gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Daarbij wordt vergeten, voor het gemak, dat vezels net zo essentieel zijn voor de spijsvertering als bijvoorbeeld water.

Het reinigen van de darm is belangrijk en dit wordt met Carbuloss gedaan op een min of meer geforceerde manier. Dat is juist wanneer je het dieet ziet als de behandeling van een probleem, het overgewicht. Net als bij andere dieeten die gebaseerd zijn op het snel verliezen van gewicht worden de opvolgende stappen vergeten.

Om het lagere gewicht dat je door het dieet hebt gekregen ook te behouden moet je het onderhouden. Dat wil zeggen dat je eetpatroon moet veranderen, en misschien wel je hele leefpatroon. Tenslotte is het je leefpatroon, of in ieder geval het veel en lekker eten, de oorzaak van je overgewicht. Zorg er dus voor dat je ook na het gebruiken van Carbuloss je leven eens goed bekijkt. Wat kun je anders doen om gezonder te gaan leven?. En natuurlijk om te voorkomen dat je gewoon weer te zwaar wordt. Blijf gezond, blijf gezond eten!