Actieve jongerenreizen?

mei 30, 2015 0 Door Thijs-S

Groepsreizen voor jongeren

Ben je op zoek naar een unieke vakantie vol met avontuur, de nodige afwisseling en optimale gezelligheid, dan zijn er een breed scala aan mogelijkheden voor je. Uiteraard kun je zelf besluiten om een vakantie te organiseren, maar het minstens net zo makkelijk om een groepsreis te boeken bij een ervaren partij voor georganiseerde vakanties. Zo kun je onbezorgd op vakantie en hoef je je nergens zorgen over te maken. We wensen je alvast veel plezier!

Een sportieve groepsreis

Er zijn talloze redenen op te noemen om een georganiseerde groepsreis te boeken. Lijkt het je leuk om met een grote groep jongeren op vakantie te gaan? Bij de georganiseerde jongerenreizen voor Simi Reizen gaan zowel stellen, complete vriendengroepen en individuele reizigers meegenomen. Hierdoor worden onze groepsreizen voor jongeren  een bijzondere vakantie met een leuke en gevarieerde groep.

Samenstelling van groepsreizen

Een bijzondere leuke en afwisselende samenstelling. 
De samenstelling van onze groepen bestaat voor ongeveer 55% uit alleen reizende jongeren, ongeveer 25 tot 30% wordt vergezeld door een vriend, vriendin, of partner en de overige 15 tot 20% reist als grotere groep van twee tot zes personen met ons mee.

Zelf organiseren of een groepsvakantie kiezen?

Uiteraard hebben beide mogelijkheden hun eigen voordelen en nadelen. Wanneer de reis door jezelf wordt georganiseerd dan ben je vaker iets goedkoper uit. Ondanks dat het een goedkopere oplossing is, zul je het groepsgevoel aanzienlijk gaan missen. Zo mis je de sfeer van het met een grote groep uitgaan. Verder zul je bij een georganiseerde groepsvakantie andere activiteiten ondernemen en zul je op plekken komen die je waarschijnlijk anders niet had bezocht. Of je nu gaat voor een sportieve en actieve vakantie, een uitgaansvakantie of een combinatie daarvan, bij Simi Reizen heb je altijd de keuze uit verschillende onvergetelijke Europese reisbestemmingen.

» Benieuwd geworden? We hopen je snel te mogen verwelkomen en in onze groep te mogen opnemen. Tot snel!