5 Adviezen voor de aanschaf van een verzorgingstas

5 Adviezen voor de aanschaf van een verzorgingstas

februari 6, 2018 0 Door Joyce Bouwman

Nadat de baby is geboren maak je graag uitstapjes met de kleine en dan mag een tas voor baby items, ook wel bestempeld als luiertas, niet ontbreken. Je wilt de opbergvakken van de tas graag zo goed mogelijk benutten en allerlei benodigde items meedragen. Ook is het handig om een kant en klare tas te hebben waar alles voor jouw kleintje in zit. Wat karakteriseert een verzorgingstas nu als deugdelijke verzorgingstas? Hier verleen ik enkele adviezen bij het je zoektocht naar een geschikte tas.

1. Ga voor de stijl die bij je past

Voor welke stijl ga jij? Voor stijlvol of alledaags? Voor ieder stijltype bestaat wel een assortiment aan verzorgingstassen, zoals in de webwinkel van luiertas webshop voorhanden is. Ga voor een baby tas die past bij de items in jouw kledingkast.

2. Maak het onderdeel van de kinderwagen

Een te zwaar bepakte luiertas kan ervoor zorgen dat je na afloop van een dagje uit nekpijn en spierpijn overhoudt. De tas dient daarom in mijn opinie op het onderstel van de kinderwagen geplaatst te kunnen worden. Totaal los hiervan maar wel erg belangrijk: leg op warme dagen geen handdoek over de kinderwagen heen om je kindje te beschermen van de zon. Dit is juist levensgevaarlijk!

3. Voldoende opbergruimte

Een geschikte luiertas heeft genoeg opbrengvakken, zoals bijvoorbeeld de tassen van het merk Yummy Mummy allerlei items voor je baby dienen meegenomen te worden. Van een flesje tot aan een speentje, en niet te vergeten luiers. Maar overweeg ook je eigen wensen, met welke items wil jij rekening houden en zijn belangrijk voor jou?

4. Opbergruimte

Mijn voorkeur gaat uit naar een baby tas met voldoende ruimte waardoor de baby items er gemakkelijk in gestald kunnen worden. De verzorgingstas dient voornamelijk praktisch te zijn voor de moeder. Ik geef het liefste ieder item een eigen plaats. Zo tref ik het benodigde baby item eenvoudig snel weer aan.

5. Een matje om de baby te verschonen

Het moment dat je dochter of zoon uitkiest om een plasje of poepje te doen heb je helaas niet voor het uitkiezen. Zodoende is het handzaam om een verschoonmatje mee te nemen. Een praktische tas biedt dit als onderdeel aan.

Voor welke verzorgingstas heb jij gekozen?

Bron: https://www.babylush.nl/