Teletekst 818 Voetbal programma en uitslagen

februari 11, 2015 0 Door Teletekst Nieuws

Teletekst 818

Teletekst 818 is de teletekst pagina waarop het Nederlandse voetbal programma, tussenstanden en uitslagen te zien zijn van de Eredivisie. De pagina Teletekst 818 is altijd up-2-date en wordt het meest bekeken van alle teletekst pagina’s. De pagina 819, waarop de stand van de Nederlandse Eredivisie te zien is bijna net zo populair. Op de pagina Teletekst 818 zijn de tussenstanden actueel en worden in het blauw weergegeven. Vrijwel direct nadat er op het voetbalveld gescoord is zal de tussenstand van de voetbalwedstrijd op Teletekst 818 veranderen. Het laatste voetbalnieuws is op pagina 801 weergegeven, ook dit nieuws is altijd actueel waardoor teletekst een erg fijn medium is om informatie te winnen met betrekking tot de Nederlandse voetbal competitie. Op deze pagina is 818 weergeven, via bovenstaand menu kunt u naar de overige Teletekst pagina’s.

 

Teletekst 819 en 801 – Voetbal

Teletekst is een oud medium om de consument van informatie te voorzien. Maar naast alle populaire app’s en internetpagina’s is Teletekst nog razend populair! Waarom? Omdat het duidelijk is en in één duidelijke weergave het programma, de tussenstanden en de uitslagen van het Nederlandse voetbal weergeeft. Naast de belangrijkste voetbal pagina’s op pagina 818 en 819 is pagina 801 ook razend populair. Op teletekst 801 wordt het laatste voetbalnieuws weergeven. Vanaf pagina 820 worden de details van de voetbal wedstrijden weergeven. Naast de tussenstand per wedstrijd kunt u hier ook de gele en rode kaarten, het wedstrijdverloop en de opstellingen van beide teams bekijken. De pagina’s veranderen wekelijks en hebben geen vast volgorde.

 

Teletekst weer en nieuws

Overige teletekstpagina’s die veel worden bekeken zijn pagina 101 en 701. Pagina 101 is het algemene laatste nieuws welke ook veel wordt bekeken. Vervolgens komt pagina 704, welke minder populair is maar toch nog veel zoekopdrachten kent. Pagina 704 geeft het actuele weer en de weersvoorspelling voor aankomende dagen. De sportpagina’s, en met name de voetbalpagina’s op teletekst zijn het meest populair.