Samsung Galaxy TabS hoes en toetsenbord

Samsung Galaxy TabS hoes en toetsenbord

september 15, 2014 0 Door wintersport

De Tablets heeft de afgelopen jaren de markt veroverd. Niet zo vreemd, want u kunt er een hele hoop mee doen. Een van de bekendste Tablets is de Samsung Galaxy Tab. De Galaxy Tab is ontworpen voor onderweg, en is handzaam en verrassend licht.

Toetsenbord voor de Samsung Galaxy TabS

Als u vaak gebruik maakt van programma’s waarbij u moet typen, of het gewoon handig vindt om ‘normaal’ te kunnen typen, dan is een toetsenbord voor de tablet wel iets voor u. Er zijn veel verschillende toetsenborden voor tablets op de markt gebracht, een ook Samsung biedt toetsenborden aan. Steeds vaker wordt de Samsung Galaxy Tab gebruikt als vervanger voor de laptop. Vooral wanneer u teksten moet typen, of bijvoorbeeld lange e-mails voldoet het standaard toetsenbord op de tablet niet. Het is dan handig om een apart toetsenbord te hebben. Het Samsung toetsenbord kunt u gebruiken op uw bureau, schoot of waar dan ook binnen een aantal meter van de tablet. Dit kan allemaal dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie. Met andere woorden: het toetsenbord is draadloos, en is daardoor erg makkelijk in gebruik.

Wanneer u een Samsung Galaxy TabS hoes en toetsenbord aanschaft, kunt u deze gemakkelijk koppelen met de tablet. Het configureren is binnen een paar minuten gedaan. U heeft dan een bereik van zo’n tien meter. Het toetsenbord beschikt over alle toetsen en veel extra functies.

Hoes voor de Samsung Galaxy Tab4

De hoezen die u kunt kopen voor de Samsung Galaxy Tab hebben twee functies: hij moet uw tablet beschermen én kan gebruikt worden om uw tablet rechtop te zetten. De duurzame hoes voor beide kanten beschermt uw Galaxy Tab tegen stoten, krassen en morsen. De hoes bedekt zowel de voor- als achterkant van uw Samsung Galaxy Tab, en is tot in de details ontwikkeld met de modernste, waterafstotende materialen en geavanceerde productietechnieken.

De toetsenborden en hoezen voor de Samsung Galaxy Tab zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, hierdoor kunt u altijd een kleur kiezen die bij u past. Een Samsung toetsenbord voor uw tablet kunt u in de meeste winkels aanschaffen voor ongeveer 40 euro, maar ook online worden de toetsenborden aangeboden. Let wel op of het toetsenbord ook echt gekoppeld kan worden aan uw tablet.