Overstappen naar elektrische sigaretten

augustus 5, 2014 0 Door websitenieuws

De gevolgen van roken kunnen enorm groot zijn. Ze hebben een grote invloed op de gezondheid van de roker. Over het algemeen is iedereen wel bekend met de gevolgen van het roken. Ondanks de grote waarschuwingen op de pakjes met sigaretten blijft het lastig voor mensen om in zijn geheel te stoppen met roken.

De gevolgen
Er kunnen zich allerlei verschillende gevolgen op doen wanneer iemand verslaafd is aan roken. Misschien wel een van de bekendste en tevens ergste gevolgen van roken is dat de kans op het krijgen van longkanker sterk vergroot wordt. Uit onderzoek is gebleken dat het grootste gedeelte van de gevallen van longkanker zijn ontstaan door het roken van sigaretten. Dit is slechts een van de voorbeelden van de grote gevolgen dat het roken van sigaretten kan hebben.

Gevaarlijke stoffen
In sigaretten bevinden zich diverse gevaarlijke stoffen zoals koolmonoxide en teer. Deze twee stoffen kunnen er voor zorgen dat de gezondheid van de roker erg achteruit kan gaan. Voor de mensen die moeite hebben met stoppen met roken is er tegenwoordig de elektrische sigaret. Elektrische sigaretten bevatten niet over stoffen zoals koolmonoxide en teer, en zijn daarom een stuk beter voor de gezondheid dan gewone sigaretten.

Speciale vullingen
In elektrische sigaretten bevinden zich speciale vullingen. Deze vullingen bestaan uit een vloeistof met een smaakje. Door de onderdelen die zich in de elektrische sigaretten bevinden, zet deze vloeistof zich om in een damp dat geïnhaleerd wordt. Deze vullingen kunnen allerlei verschillende smaken hebben maar ook natuur