Lingerielabel lanceert 3d spiegel in paskamer

december 10, 2014 0 Door wintersport

Het ondergoedmerk Lincherie, een Nederlands merk, lanceert een 3d meettechnologie in de spiegel van een paskamer in Amsterdam. Vrouwen kunnen hierdoor in een oogopslag hun beha maat zien. Deze methode is ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat 70% van de vrouwen de verkeerde maat beha draagt. In de digitale spiegel is een bodyscanner aanwezig en deze maakt in minder dan een minuut 140 metingen van het bovenlichaam.

Dan wordt de maat van de beha zichtbaar gemaakt. Er kan daardoor snel de juiste maat worden gekozen en vrouwen vinden het ook een fijne manier. De spiegel geeft ook meer informatie over de lingeriecollecties van verschillende merken. Er wordt ook aangegeven welke modellen op voorraad zijn in de winkel.

Lingerielabel lanceert 3d spiegel in paskamer

De bezoeker kan ook foto’s maken in de spiegel, zodat verschillende beha’s met elkaar vergeleken kunnen worden. De foto’s worden niet opgeslagen, dit wordt benadrukt door het label. Ze zeggen dat de shape-ID alleen op verzoek van de klant de meetgegevens kan bewaren. Er is een patent aangevraagd op deze 3d spiegel. Deze spiegel kun je nu vinden bij het Amerikaanse filiaal op Gelderlandplein 52.

Lingeriematen berekenen

Zou jij hier gebruik van maken en foto’s maken vanuit een spiegel? Deze vraag kun je jezelf eens stellen. Er zullen vrouwen zijn die hier graag gebruik van maken, maar er zijn ongetwijfeld ook dames die denken dat de foto’s op worden geslagen? Een ding is wel goed en dat is dat je snel achter je maat kunt komen en dan kun je ook voor kerst een leuk setje voor jezelf kopen.

Koop daarom je lingerie nu online en dan zorg jij er voor dat je tijdens de feestdagen weer gaat stralen. Je weet nu zeker dat je jouw ideale kerstcadeau online kunt scoren. Je kunt naar Amsterdam en dan in dat hokje jouw maat laten berekenen en dan kun je of in de winkel een keuze maken of je kunt online gaan bekijken wat er zoal wordt aangeboden.

Je kunt zo in ieder geval snel leuke lingerie scoren en daar wil jij toch ook wel gebruik van maken? Er zijn zoveel leuke setjes te koop, maak hier daarom nu even tijd voor vrij om te ontdekken of jij de juiste maat beha draagt. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling zal er in Nederland wel vaker voor gekozen worden, want passende lingerie is van groot belang voor vrouwen!