Knolpower texture pack enorm populair

Knolpower texture pack enorm populair

september 5, 2014 0 Door enzoknol

De Knolpower texture pack enorm populair onder Minecrafters

De Knolpower texture pack is enorm populair onder de Minecraft survival aflevering kijkers van de populaire Youtuber Enzoknol. In de 150ste Minecraft video van de zeer populaire Youtuber, Enzo knol, is de Knolpower texture pack vrijgegeven. In deze video laten Enzo Knol en Kolin van het kanaal Koolein zien waar ze de texture pack kunnen downloaden en hoe het allemaal eruit ziet. Dit is zeer goed bevallen bij de kijkers van Enzo. Tot vandaag is de Knolpower texture pack  dan ook meer dan 50.000 keer gedownload. Nog steeds verschijnen dagelijks video’s en reviews over de Knolpower texture pack. Ook is er veel vraag naar een tweede update van de texture pack.

Wat is een texture pack?

Eenn texture pack verandert elke structuur in het spel naar wat de ”modder” wilt. Het verandert alles wat je ziet in de graphics van het spel: de gereedschappen en wapens, de blokken en zelfs de zon en de maan. Zo lijken zombies in het spel hetzelfde als Enzo zelf, is de pijl-en-boog verandert in een partypopper en zijn er veel verschillende knolpower schilderijen te verkrijgen.

De maker van de Knolpower texture pack is Thijs. Thijs is een goede vriend van Enzo en komt regelmatig in de Minecraft video’s van Enzo. Ook zet Thijs vlak voor de opnames veel pranks op zodat Enzo tijdens de opnames hierin trapt. Verder heeft Thijs geen eigen Youtube kanaal maar je kunt hem altijd volgen op Twitter.

Knolpower texture pack downloaden.

Je kunt op veel verschillende plekken de Knolpower texture pack downloaden. Zo kun je in de beschrijving van de video van Enzo een link vinden waar het te downloaden is. Ook zijn er verschillende fan pagina’s waar je deze texture pack kunt downloaden. Er zijn ook verschillende tutorials op Youtube en op fanpages over hoe je de texture pack kunt installeren.