Bestelbus huren om te verhuizen

Bestelbus huren om te verhuizen

oktober 16, 2020 Uit Door Joyce Bouwman

Een busje huren om te verhuizen of voor iets anders? Er zijn veel verschillende situaties waarin het heel handig is om voor een dag of voor een aantal dagen gebruik te kunnen maken van een bestelbus. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, verbouwen, een dag op een beurs staan of een grote kast ophalen? In deze gevallen is het erg handig om een grote auto tot je beschikking te hebben. Het liefst wil je dan een busje huren waarmee je alle spullen gemakkelijk op de juiste plaats kunt krijgen.

Bestelbus huren bij Nedcars

Nedcars is al meer dan 30 jaar een begrip voor autoverhuur. Ze zijn gespecialiseerd in het verhuren van bestelbussen. Nedcars is gevestigd in Amsterdam, maar je kunt er ook een busje huren als je deze ergens anders nodig hebt. Nedcars Autoverhuur & Shortlease heeft een ruim assortiment aan bestelwagens die je 7 dagen per week kunt huren. Je mag met het busje in de meeste Europese landen rijden. Ze bieden bestelbussen in allerlei soorten en maten, van een kleine koeriersauto tot een grote bestelbus (eventueel met laadklep). Je kunt een busje huren voor een dagdeel, maar dit kan natuurlijk ook voor langere tijd. Nedcars biedt niet alleen voordelige tarieven maar ook schone, perfect onderhouden bestelbussen. Daarnaast beschikken ze over de juiste kennis en kunde om jou goed op weg te helpen. Mocht je gaan verhuizen, dan hebben ze op de website ook nog een aantal handige tips staan met betrekking tot de verhuizing.

Eenvoudig online reserveren

Op de site van Nedcars kun je eenvoudig een reservering maken. Vul in wanneer je de busje huren wil en wanneer je hem weer terugbrengt. Hierna kun je bekijken welke bestelbussen er beschikbaar zijn. Via de site kun je vervolgens een reservering maken. De auto haal je in Amsterdam op. Voor een busje huren moet je minimaal 21 jaar oud zijn en langer dan 1 jaar in het bezig zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Bij het afhalen van de gehuurde bestelbus wordt er altijd om een geldige legitimatie gevraagd. Daarnaast betaal je vooraf een borg en het aantal (geschatte) kilometers dat je gaat rijden.

Ruim assortiment

Dus ga je binnenkort verhuizen, die grote kast ophalen of een dagje op de beurs staan? Dan ben je bij Nedcars aan het goede adres! Met een groot aanbod aan verschillende soorten bestelbusjes zit er altijd iets voor je bij. Binnen een paar tellen heb je eenvoudig een busje gereserveerd.