Bespaar geld; vervang zelf je kapotte iPhone 4 scherm!

januari 26, 2015 0 Door Hendrik1992

Tegenwoordig hebben veel mensen te maken met een kapot iPhone-scherm omdat zij de telefoon hebben laten vallen of omdat de telefoon ergens tegenaan is gekomen. Een kapot scherm kan erg vervelend zijn en soms zelfs gevaarlijk. Het is dan ook raadzaam om het kapotte scherm snel te laten vervangen voor een goed scherm. Het laten vervangen van een scherm door een bedrijf kan soms flink wat kosten. Wanneer je een beetje handig bent en goed een reparatie handleiding kunt volgen kan je veel geld besparen door het zelf te repareren.

 

Zelf je iPhone 4 scherm maken

Doormiddel van een goede reparatie handleiding en daarnaast nog eens een handige reparatie video is het tegenwoordig mogelijk om eenvoudig het scherm van je eigen iPhone 4 te maken. Door het scherm zelf te repareren bespaar je veel kosten en ben je veel goedkoper uit dan dat je het normaal gesproken laat maken door een bedrijf. Het repareren van het scherm neemt niet veel tijd in beslag. Het is wel verstandig om op enkele punten goed te letten. Het hebben van goed gereedschap is erg belangrijk wanneer je zelf aan de slag gaat om de iPhone te repareren. Slecht gereedschap kan de telefoon beschadigen. Daarnaast is het zeker raadzaam om de speciale reparatie mat te gebruiken; op deze mat kan je alle losgeschroefde onderdelen kwijt zodat je later precies weet waar elk onderdeel weer terug moet worden geplaatst. Naast bovenstaande is het erg verstandig om goede onderdelen te bestellen. Het is mogelijk om zelf je iPhone 4 scherm te vervangen bij Fixjeiphone, je kunt hier namelijk een origineel scherm kopen waarmee je zelf de telefoon kunt maken.

 

De webshop

In de speciale webshop van Fixjeiphone kan je eenvoudig de onderdelen bestellen die je nodig hebt voor het repareren van de telefoon. Duizenden mensen hebben voorheen al onderdelen besteld en zijn hierover zeer tevreden. Twijfel niet langer en bestel voortaan zelf je onderdelen via de webshop van Fixjeiphone zodat je veel geld en tijd kunt besparen door de telefoon zelf te maken.