Amsterdam Dungeons Tickets informatie

februari 2, 2015 0 Door niews

Tickets kopen voor Amsterdam Dungeons

Als u Amsterdam Dungeons wilt bezoeken, dient u tickets te kopen voor deze unieke ervaring. U kunt de tickets voor Amsterdam Dungeons kopen bij de kassa, maar ook online. Als u de tickets aan de deur koopt, kunt u direct deelnemen aan de unieke ervaring die de Amsterdam Dungeon u biedt. Koopt u de tickets online, dan zijn deze tickets twee maanden geldig en kunt u dus nog twee maanden later met uw tickets naar de Amsterdam Dungeons.

Het wordt aangeraden om uw tickets voor Amsterdam Dungeon online te kopen, omdat u in dit geval veel geld bespaart. Zo betaalt u voor een ticket voor volwassenen aan de deur van Amsterdam Dungeons een prijs van 22 euro, terwijl dezelfde ticket online slechts 16 euro kost. En wilt u met kinderen naar de Amsterdam Dungeon, dan betaalt u aan de deur een prijs van 18 euro, terwijl u online slechts 11 euro betaalt. Zeker als u zeker weet dat u de Amsterdam Dungeons wil bezoeken, is het dan ook aan te raden om uw tickets online te kopen. Op deze manier bespaart u namelijk op een eenvoudige wijze veel geld.

Combi Tickets en tickets voor groepen

Daarnaast is het tevens mogelijk om Combi Tickets aan te schaffen. Gaat u een dagje naar Amsterdam en wil u meerdere toeristische trekpleisters bezoeken? Dan kan het aanschaffen van een Combi Ticket van Amsterdam Dungeon u veel geld besparen. Zo kunt u tickets kopen voor Amsterdam Dungeons in combinatie met tickets voor het Rijksmuseum, tickets voor Madame Tussauds en tickets voor een rondvaart met Holland International. Tot slot is het zelfs mogelijk om een Combi Ticket te kopen voor Amsterdam Dungeons en Wunderbar, waarbij u naast een ticket voor Amsterdam Dungeon ook een burger en drankje krijgt bij Wunderbar voor een gereduceerde prijs.

Tot slot is het tevens mogelijk om tickets voor groepen te kopen. In dit geval gaat u met uw gehele groep collega’s, vrienden en/of familieleden de Amsterdam Dungeons in. Gaat u met tien personen of meer naar Amsterdam Dungeon, dan kunt u de tickets voor iedereen in de groep in één keer kopen. Dit kan aan de deur, maar ook online op de website van Amsterdam Dungeons. Bij het kopen van tickets voor grotere groepen geldt wederom: koopt u de tickets online, dan bespaart u veel geld.